АЕК постигна една от най-ценните си победи от началото на

...
АЕК постигна една от най-ценните си победи от началото на
Коментари Харесай

АЕК и ПАО продължават гонитбата, Олимпиакос е аут от голямата игра

АЕК реализира една от най-ценните си победи от началото на сезона в гръцката Суперлига. " Жълто-черните " завоюваха с 3:1 гостуването си на Олимпиакос и освен се задържаха на първото място в класирането, само че дефинитивно отхвърлиха гранда от Пирея от упоритостите му да преследва купата. 

АЕК тотално надигра своя противник и поведе още в 7-ата минута с гол на Мият Гачинович след подаване на Стивен Цубер. Седрик Бакамбю съумя да изравни при започване на второто полувреме, само че с попадения на Леви Гарсия от дузпа и Петрос Мантолас тимът на Матиас Алмейда стигна до трите точки.

Панатинайкос също не сбърка, въпреки да имаше тежко посещение на ПАОК. " Детелините " се постановиха с 2:1 на " Тумба " и разделят първата позиция с АЕК. Бившият бразилски национал Бернард даде преднина на ПАО, а драмата настъпи в последните минути. Първо Дъглаш Аугусто се разписа за ПАОК, само че в добавеното време Панатинайкос получи дузпа и Фотис Йоанидис не сгреши.

Без изключително значение беше дуелът сред Волос и Арис. Гостите от Солун се постановиха с 3:0 след попадения на Владимир Дарида (2) и Абубакар Камара. За Арис игра и някогашният бранител на ЦСКА - София Брадли Мазику. Неговият отбор е 5-и в първата шестица, само че на цели 16 точки зад 4-ия ПАОК. 

До края на сезона остават още 5 кръга, а директният дуел сред Панатинайкос и АЕК е на 30 април. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР