Адвокатската колегия е допуснала пропуски при решението си да отстрани

...
Адвокатската колегия е допуснала пропуски при решението си да отстрани
Коментари Харесай

Ралица Негенцова: Адвокатската колегия е допуснала пропуски при отстраняването на адв. Симеон Миков

Адвокатската гилдия е позволила пропуски при решението си да в профил адв. Симеон Миков поради аморално държание. Това призна ръководителят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова в ефира на БТВ.

"Поведението на сътрудника Миков е неприемливо, само че не можем да действаме по силата на страстите ". Думите й са във връзка дисциплинарното произвеждане против адв. Симеон Миков, чието име изплува в следствия за измами по схемата „ Запис на заповед”. Столичната адвокатска гилдия го лиши от права, само че Висшият адвокатски съвет анулира решението.

„ Ние не крием нашите сътрудници, желаеме всичко да е по закономерен метод, да му бъде наложена глоба, каквато планува законът, само че не по силата на емоцията”, акцентира Негенцова.

По думите й адвокатската гилдия е позволила пропуски при решението си да в профил адв. Миков поради аморално държание, като най-малкото тя по този начин и не го е изслушала. Затова и производството стартира изначало. Негенцова на няколко пъти отхвърли да изясни за какво счита държанието на сътрудника си за неприемливо, като се оправда с обстоятелството, че преписката към момента е в ход.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР