Адвокатите на президента Тръмп са подали иск срещу порноактрисата Сторми

...
Адвокатите на президента Тръмп са подали иск срещу порноактрисата Сторми
Коментари Харесай

Тръмп иска милиони от порнозвезда

Адвокатите на президента Тръмп са подали иск против порноактрисата Сторми Дениълс, която разкри, че през 2006 е имала разказ с милиардера, заяви Би Би Си. Адвокатите желаят от актрисата 20 млн. $ отплата, тъй като е нарушила контракта за дискретност, който подписала малко преди президентските избори през 2016 година

Според юристите на американския президент, измежду които и Майкъл Коен, Дениълс е нарушила контракта най-малко 20 пъти, като разказала за връзката им и дължи по 1 млн. за всяко нарушаване, написа „ Вашингтон пост “.

Порнозвездата твърди, че имала любовна спекулация с Търмп през 2006 година, малко откакто законната му жена Мелания родила сина им Барън. Връзката траяла няколко месеца.

За пръв път тя споделя за връзката им пред медиите през 2011 година, пет години преди присъединяване на Тръмп в президентските избори.

Адвокатът на милиардера Майкъл Коен удостовери думите й с признанието, че е пратил за мълчанието на актрисата 130 000 $ от джоба си. Той акцентира също така, че Тръмп досега изрично отхвърля да е имал спекулация с порноактрисата.

„ Плащането за мис Стефани Клифърд (както е същинското име на Сторми Даниълс) беше законно, не беше от фонда на изборната акция, нито заплащане от предизборния щаб ", съобщи Коен. По думите му  нито компанията Trump Organization, нито предизборният щаб са взели участие в договорката с актрисата от филми за възрастни.

" Нито една от тези страни не ме компенсира за заплащането, нито директно, нито индиректно “, акцентира също така Коен.

В началото на март Дениълс подаде в съда иск президентът на Съединени американски щати да признае за нереален контракта за безмълвие. Актрисата съобщи, че съглашението, подписано преди изборите през 2016 година няма юридическа мощ, тъй като Тръмп не се е подписал под него.

В желае актрисата разкрива, че юристът Коен се опитвал да я принуди да мълчи. Нейният юрист Майкъл Авенати пък прибавя, че Дениълс е получила закани за физическа кавга и искът на екипа на Тръмп е тактичност за заплашване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР