Адвокатите на Мартин Петров са депозирали молба за отвод на

...
Адвокатите на Мартин Петров са депозирали молба за отвод на
Коментари Харесай

Обрат по делото на Мартин Петров, обявиха фатална банкова служителка за издирване

Адвокатите на Мартин Петров са подали молба за отказ на съдията по делото му против “УниКредит Булбанк ” АД за източване на 3,8 милиона лв. от сметките на някогашния футболен национал. Според тях дългогодишни връзки с трезора на Стефан Кюркчиев от Софийски градски съд значат, че той към този момент има образувано отношение по отношение на работата на банката, оповестява „ Труд ”. “Личните му контакти с нейни чиновници, които са го обслужвали през дългогодишния му интервал като клиент, евентуално също са оказали въздействие в тази посока ”, считат юристите на “Футболист №1 на България ” за 2006 година.

Въпреки тази тяхна обосновка, арбитър Кюркчиев е отказал да си направи служебно отказ по делото и е дал опция на страните да вземат мнение по този въпрос. На 29 ноември 2017 година със свое предписание Кюркчиев категорично е уведомил страните, че повече от 10 години е клиент на “УниКредит Булбанк ” АД. Освен общоприетите банкови услуги съдията е заявил, че все още има и подписани контракти за заем с въпросния трезор, по които дължи суми. Но е счел, че тези условия не са спънка за него да прегледа делото и няма да повлияят на вътрешното му разбиране. Случайно или не обаче, исковата молба на Мартин Петров е била изпратена за връчване на ответника – “УниКредит Булбанк ” АД на 19 декември 2017 година, и към този момент месец “пътува ” дистанцията от към 200 м сред Съдебната палата и централата на трезора в центъра на София.

Както е известно, Мартин Петров сезира Софийска градска прокуратура за източени без негово познание 3,8 милиона лв. от банковите му сметки в “УниКредит Булбанк ” АД. Неговата персонална банкерка в трезора Ирина Аткова е била уволнена от “УниКредит Булбанк ” АД, само че той не е бил известен за това. Петров твърди, че за интервала 2007 – 2017 година без негово познание, единодушие и автограф са осъществени над 450 платежни интервенции по 13 от сметките му във въпросната банка.

В същото време източници от следствието осведомиха, че съдбовната Ирина Аткова към този момент е оповестена за търсене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР