Адвокатите на бившия крал на Малайзия потвърдиха, че той и

...
Адвокатите на бившия крал на Малайзия потвърдиха, че той и
Коментари Харесай

Съпругата на бившия малайзийски крал отрича развода, адвокати я опровергават

Адвокатите на някогашния крал на Малайзия потвърдиха, че той и съветската хубавица Оксана Воеводина са се развели и това, че тя е научила още преди 4 седмици.

Въпреки това някогашната " Мис Москва " назовава информацията " провокация " и отхвърля да се е развела с малайзийския монарх. Още повече тя споцели в обществените мрежи сантиментален клип със султан Мохамед V, на който двамата наподобяват щастливи. Все още не е ясно по кое време е снимано видеото.

Но юристът, представляващ някогашния крал, твърди, че разводът е настоящ от предишния месец по законите на Сирия, предава " Дейли мейл ".

" Госпожа Оксана Воеводина е била известена за развода от своите юристи на 22 юни 2019 година и е получила копие от бракоразводния документ ", твърди юристът Кох Тиен Хуа. " Келатанският сирийски съд е дал позволение за развода и е издал документа за слагане на завършек на брака сред двамата, който завършва на 1 юли ", прибавя той.

Традиционният ислямски бракоразвод включва трите Талака в наличието на двама способени мюсюлмански очевидци, заяви през днешния ден The Straits Times. Смята се, че това е най-суровият бракоразвод съгласно ислямското право.

Това се случи скоро, откакто рускинята роди единственият мъжки правоприемник на султана на 21 май.

Въпреки това Оксана, която се омъжи за 50-годишния крал предходната година, е отрекла новината за развода, съгласно малайзийския новинарски портал Малайзиакини.

" Бях в Русия с детето ми. През юни не сме ходили в Сингапур за никакви бракоразводни процедури ", твърдяла някогашната миска. " Това е провокация. Никога не сме се развеждали ", прибавя тя.

48-годишната майка на Оксана отхвърля да разяснява новините за развода сред щерка си и султан Мохамед V. През седмицата нейни другари наподобява, че удостоверяват, че рускинята се е развела с някогашния малайзийски крал.

Но различен московски юрист, работещ за Оксана, някогашният сенатор Евгени Тарло, съобщи: „ Има забележителен брой хора, които завиждат на техния брак. Имат страхотна връзка, прелестен брак и необикновено бебе ". Той изрично отхвърля да има бракоразвод и твърди, че не е виждал сходни документи.

" Оксана се омъжи по обич и към момента е омъжена. Новината за развода се тиражира от скандална медия. Ние не сме получили сходни документи. Не знаем нищо за това ", споделя още Тарло.

Изявлението на юриста на някогашния крал е още по-изненадващо, защото в петък Сирийският съд в Сингапур съобщи, че не разполага с документи за бракоразвод, подадени от двойката. Властите в Кеталан също отхвърлят да имат сходна информация.

" Аз ще се грижа за него и несъмнено, че желая да съм последният човек в живота му, желая да пребивавам с него до края на живота си ", споделя някогашната миска във видео, оповестено предходната седмица.

Двамата подписаха брак на 7 юни предходната година, когато Мохамед V към момента бе крал на Малайзия. За ислямската женитба не бе обявено, само че по-късно през ноември двойката имаше публична гала в Москва.

Всички тези разногласия се случват макар публикуването на копие на бракоразводния документ.

Месец по-рано рускинята разгласява двусмислено писмо по адрес на някогашния крал, което по-скоро е сериозно. В него се споделя: " Мъж, който обича жена си, ще направи всичко за своята обичана. Любовта и грижата са основата на една здрава и мощна връзка. Добрият брачен партньор постоянно би подкрепил и би бил благ със своята брачна половинка. Винаги би се интересувал по какъв начин се усеща тя и би се погрижил за нея, когато е изморена. Винаги би удържал на своите обещания на 100%. Винаги би поемал отговорност за фамилията и не би я оставял да тежи на плещите на жена му. Докато е бременна, той би й отделял извънредно доста внимание, би й подарявал дарове. Връзките в този момент се основават на това до каква степен хората могат да се схващат и поддържат. Семейството е резултат от работата на двама души, които обичат безплатно ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР