Адвокатите на Алек Болдуин и на други продуценти на филма

...
Адвокатите на Алек Болдуин и на други продуценти на филма
Коментари Харесай

Алек Болдуин със сериозно искане към съда

Адвокатите на Алек Болдуин и на други продуценти на кино лентата " Rust " желаеха от съд в Лос Анджелис да отхвърли цивилен иск, заведен от член на снимачния екип на продукцията, съобщи Ройтерс.

Ищцата Мами Мичъл, която е била на снимачната площадка по време на съдбовната пукотевица, подаде тъжба през ноември. Според нея в дейностите е имало предумисъл.

Мичъл, която е била в посоката на творби изстрел, счита, че съзнателно ѝ е бил породен прочувствен стрес и вреди. Затова и желае обезщетение, чийто размер обаче не се прецизира. Тя упорства, че Алек Болдуин е трябвало да ревизира оръжието, с цел да се увери персонално, че то не съдържа бойни патрони.

Актьорът споделя, че помощник-режисьорът му е споделил, че револверът е безвреден за потребление. Болдуин твърди и че той не е натискал спусъка.

Адвокатите упорстват да бъде отритнат искът на Мичъл, защото няма доказателства, че Болдуин или някой различен от продуцентите съзнателно са желали да навредят. Защитничката на ищцата упорства съдът да разреши жалбата на клиентката ѝ да бъде прегледана.

Алек Болдуин изпълняваше основната роля и беше продуцент на уестърна " Rust ". През октомври по време на подготовка за сцена от продукцията той инцидентно простреля операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоел Соуза, откакто се оказа, че употребяваният от него реквизитен револвер е зареден с бойни, вместо с халосни патрони.

Разследването на съдбовния случай продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР