Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира текущите процеси около стадиона

...
Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира текущите процеси около стадиона
Коментари Харесай

Станислав Трендафилов: Съвместното дружество с държавата ще позволи на ЦСКА да налее пари в Армията

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов разяснява настоящите процеси към стадиона на клуба. Пред " Тема: Спорт " той показа детайлности и за търга за активите на банкрутиралото сдружение ПфК ЦСКА АД.

" В момента вършим нужните съгласувания по визата. Вече имаме такава с проектант Ковачев по отношение на ПУП-а на Борисовата градина. Подадохме към Министерството на културата, остана и с Регионална инспекция за опазване на околната среда да съгласуваме всичко.

Ние сме дали обещание, че няма да засегнем растителността в Борисовата градина. Оттук чакаме учредяването на взаимното сдружение с страната, което е най-важната последваща стъпка. За да може да стартираме да наливаме пари, както се споделя.

Засега вървим в положителни темпове и периоди, нека всичко продължи да се движи по този начин. Имаме подпомагане от институциите, ние също осигуряваме такова ", сподели Трендафилов.
 Красен Кралев:
Кралев: „ Сердика спортни парцели “ получи виза, ЦСКА може да пристъпи към правене на капиталов план за " Българска войска "

ММС и ЦСКА са почнали работа по основаване на взаимното комерсиално сдружение

" Около търга новото е, че съдийката по делото е разпоредила на синдика да й показа решение на Варненския областен съд за парцелите край морето. Явно съдията ще желае да го съобрази при разпределението на парите, само че по какъв метод - мога единствено да допускам. За мен най-логичното нещо е оценката на активите да се понижи със цената на парцелите. Но това е единствено мое тълкувание, не знам какво ще реши съдът ", добави Трендафилов.
 Инджов: Оставете на нас да дръпнем завесите на новия стадион, започваме през пролетта
Инджов: Оставете на нас да дръпнем завесите на новия стадион, започваме през пролетта

" Ще минат най-малко пет-шест месеца, до момента в който получим позволение за градеж "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР