Адвокатът на ЦСКА-София Станислав Трендафилов заяви пред Тема Спорт, че

...
Адвокатът на ЦСКА-София Станислав Трендафилов заяви пред Тема Спорт, че
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА-София изненадан от оценката на базите

Адвокатът на ЦСКА-София Станислав Трендафилов съобщи пред " Тема Спорт ", че не знае дали появилата се сума от 32 274 900 лв. като оценка на парцелите, с които страната влиза в новосъздаденото сдружение " Спортни парцели " Българска войска ", е действителна. Както е известно, " Армията " и Панчарево бяха инспектирани през март от движимости лица. Юристът беше безапелационен, че при него към момента не е постъпвало нищо публично.

" Видях информацията, която се появи по медиите, само че не съм сигурен, че това е същинска оценка, тъй като сътрудниците още не са ми изпратили нищо офицално. Реално това е една фотография на една задна страница, един лист ", показа юрист Трендафилов.  Оценката на парцелите на ЦСКА-София възлиза на 32 274 900 лв.
" Ако фактически излезе такава оценка, тук показвам персоналното си мнение, тъй като няма нищо публично и не съм приказвал с управлението на ЦСКА, то това ще е цялостен парадокс. Не може 2017 година да има оценка от 21 милиона лв. и при започване на 2020-а тя да е към този момент 32 милиона, в случай, че единствено ние сме употребили парцела през това време и сме вкарали 4 милиона. Тази разлика от 10 милиона не знам по какъв начин се получава, по какъв начин са я пресметнали. Но отново споделям, надълбоко се колебая, че това е годна оценка. Надявам се да е просто на някакъв " благодетел ". Защото в действителност това би било парадокс за мен. Пак да повторим, не съм получавал още нищо публично от " Сердика спортни парцели " като информация. Не ми се желае да предсказвам. Всичко това е персонално мое мнение и не желая да привързвам ЦСКА, тъй като не съм приказвал с управлението и с никой от клуба ", изрази мнение юристът. За това какво следва оттук насетне, той добави:  Процесите към базите на ЦСКА-София ще се забавят
" На първо време би трябвало сътрудниците напълно публично да ни срещнат и да ни кажат - по този начин и по този начин, ето я оценката. Оттам нататък аз към този момент би трябвало да представям управлението и да кажа - да, това е оценката, и да се взема решение. Защото, в последна сметка, отново споделям, това е персонално мое мнение и не привързвам никой, това ще съставлява един сериозен проблем, защото, както знаете, ние сме обвързани с вложители. Все отново планът на стадиона е един бизнес проект. Увеличаването му с 10 милиона неизбежно ще докара до някакви промени. Но не желая да предсказвам. За мен самата цифра е неуместна. Не мога да допускам, че това може да излезе. Няма справедлива логичност по какъв начин може да се случи. ЦСКА е употребил обектите от самото начало и ние доста добре знаем какво сме вкарали като пари вътре... ", съобщи юрист Станислав Трендафилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР