Адвокатът на починалия вчера Диего Армандо Марадона заяви, че ще

...
Адвокатът на починалия вчера Диего Армандо Марадона заяви, че ще
Коментари Харесай

Адвокатът на Марадона настоява за разследване на реакцията на спешната помощ

Адвокатът на умрелия през вчерашния ден Диего Армандо Марадона съобщи, че ще упорства за следствие на бавната реакция от страна на екипа от незабавна помощ, отзовал се на повикването за неочакваното утежняване на положението на футболната легенда, предаде Ройтерс. Според юриста Матиас Морла медиците са показали незаконна немарливост.

Футболната легенда умря през вчерашния ден на 60 години в дома си в северен Буенос Айрес от сърдечен удар. Той  имаше поредност от здравословни проблеми и единствено преди няколко дни беше опериран сполучливо от съсирек в мозъка.

„ Линейката е пристигнала повече от половин час след сигнала, което е незаконен идиотизъм “, разяснява Морла в обществената мрежа Twitter. Той добави, че няма да остави проблемa да бъде неглежиран и ще упорства за цялостно следствие на случая. „ Напълно необяснимо е за какво моят другар не е бил прегледан повече от 12 часа от екипа, който е трябвало да следи за положението му “, прибавя той, като евентуално има поради следващи прегледи на Марадона след интервенцията му.

Междувременно голяма опашка се образува от искащи да отдадат последна респект на звездата. Марадона беше положен в ковчег в президентския дворец Каса Росада, облечен с фамозната му фланелка с номер 10 и обгърнат с аржентинския байрак.

В обществените мрежи стотици футболисти, в това число Христо Стоичков, Златан Ибрахимович, Кристиано Роналдо и Лионел Меси разгласиха фотоси с Марадона  и изрекоха огромната си респект си към него.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР