Адвокатът на певеца и продуцент Ар Кели нарече документалната поредица

...
Адвокатът на певеца и продуцент Ар Кели нарече документалната поредица
Коментари Харесай

Адвокатът на Ар Кели: Обвиненията в сексуално насилие са напълно изфабрикувани

Адвокатът на артиста и продуцент Ар Кели назова документалната поредност за него "печалбарска " и сподели, че обвиняванията в полово принуждение са "напълно изфабрикувани ", предадоха международните осведомителни организации.

В 6-часовия документален филм "Да оцелееш от Ар Кели ", който беше излъчен предходната седмица от американската кабелна телевизия "Лайфтайм ", редица дами упрекват Ар Кели в полови прегрешения, в това число и с малолетни.

Стив Гринбърг, юрист на Ар Кели, сподели, че няма доказателства в поддръжка на обвиняванията от документалния филм. Той го назова "печалбарско създание, цялостно с неистини, цялостно с неточности ".

Интервюираните за документалния филм дами разказват полово, психическо и физическо принуждение, упражнявано от Ар Кели. Интервюирани са и някои от някогашните му мениджъри и продуценти.

"Жените споделят всякакви неща, което несъмнено е тяхно право, само че няма доказателства това да се е случило - сподели юрист Гринберг. - Шоуто е изцяло изфабрикувано, то е машинация. Събираме доказателства за това ".

"Разказаните от дамите истории приказват сами за себе си " - сподели представител на "Лайфтайм ".

Серията провокира доста огромен интерес. Премиерата на 3 януари е привлякла 1,9 милиона фенове - най-големия брой за малкия екран от две години.

След като беше излъчен документалният филм, Лейди Гага изтегли записания с Ар Кели дует от стрийминг услугите и се зарече в никакъв случай повече да не работи с него.

През 2008 година Ар Кели е съден и оневинен по обвинявания в детска порнография. Ар Кели, неведнъж отхвърли отправените му обвинявания, включително и тези в новия документален филм.

Най-известният шлагер на Ар Кели е "I Believe I Can Fly ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР