Адвокатът на Мишел Платини – Винсент Солари е сред защитните

...
Адвокатът на Мишел Платини – Винсент Солари е сред защитните
Коментари Харесай

Адвокат на Платини защитава Миню Стайков

Адвокатът на Мишел Платини – Винсент Солари е измежду защитните на предприемача Миню Стайков. Това стана ясно по време на съвещание на профилирания апелативен съд през днешния ден, който за следващ път гледа искане на Стайков да бъде освободен от следствения арест, с цел да се лекува. Самият Солари през днешния ден не беше на делото.

Искам да бъда освободен, тъй като ми би трябвало рехабилитация, сподели пред съда самият Стайков. Адвокатите му демонстрираха резултати от психиатрично проучване, съгласно което той има признаци на меланхолия и мисли за безизходност, като положението му се утежнява. Защитата изиска и съдът да назначи специфична експертиза, която да откри дали Стайков може да продължава да стои в ареста, в случай, че е зад решетките повече от година. Съдът обаче отхвърли както настояването за назначението на експертизата, по този начин и молбата за освобождение.

Прокуратурата от своя страна съобщи, че Стайков правел опити да оказва напън върху очевидци да не приказват по следствието.

В правосъдната зала стана ясно също, че следствието против предприемача е удължено с още два месеца - доникъде на септември. Същевременно, през вчерашния ден на Стайков са били предявени по-прецизни обвинявания, извършени били и нови разпити.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР