Адвокатът на Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена

...
Адвокатът на Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена
Коментари Харесай

Втората жена обвини Роналдо в сексуално насилие

Адвокатът на Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена от Кристиано Роналдо в хотелска стая в Лас Вегас през 2009 година, заяви, че с него се е свързала и втора жена, полово нападната от футболната звезда, съобщи RT.

Лесли Стовал, представляващ американския някогашен модел Майорга, 34 година, отхвърли да назове въпросната жена.

Роналдо е упрекнат, че е изнасилил Майорга, а тя извикала "не, не, не ". Той също по този начин е упрекнат, че e принудил жертвата си да одобри 375 000 $, с цел да си мълчи. Нейните юристи настояват, че тя е била "тормозена " в подписването.

Полицията в Лас Вегас удостовери, че е почнала още веднъж следствие за половото принуждение от 2009 година по искане на дамата.

Твърденията против Роналдо бяха оповестени за пръв път от Der Spiegel. Роналдо ги назова "фалшиви вести " и пусна туит, в който безапелационното отхвърли изказванията, пишейки: "Изнасилването е извънредно закононарушение, което опонира на всичко, в което имам вяра ".

Капитанът на националния тим на Португалия по-късно изясни, че "чистата ми съвест ще ми разреши да очаквам умерено резултатите от всички следствия ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР