Адвокатът на футболния ЦСКА Станислав Трендафилов заяви, че ръководството на

...
Адвокатът на футболния ЦСКА Станислав Трендафилов заяви, че ръководството на
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА за забраната за трансфери: Очакваме да си платим на този Бенжелюн


Адвокатът на футболния ЦСКА Станислав Трендафилов съобщи, че управлението на отбора ще заплати желаната сума от някогашния състезател Юнес Бенжелюн. Тя е в размер на към 1 млн. лв., а поради правосъдни каузи " алените " получиха възбрана за картотекиране за идващите 2 сезона.

" Очакваме още веднъж неимоверни старания от управлението, с цел да си платим на този... Не желая да го квалифицирам какъв човек е. Той една минута не е играл. Вървим напред ", зави той пред bTV.

Снимка: Lap.bg


Бенжелюн беше футболист на ЦСКА за няколко месеца през 2013 година, откакто мина на стадион " Българската войска " от " Локомотив " Пловдив.

Тъй като Спортният трибунал в Лозана приема актуалният отбор в Първа лига за правоприемник на банкрутиралото преди години сдружение, французинът заведе дело за неизплатени компенсации и съумя да завоюва в Швейцарския висш съд.

Снимка: БГНЕС


Според юрист Трендафилов, няма да има други сходни случаи в идващите месеци.

" Има давностни периоди, които сега към този момент са изтекли. Дори да се появяват сходни искания... Предвид този човек, не мога да допускам, че това се случва в цивилизования свят на футбола ", безапелационен е той.

Забраната за картотекиране важи за два поредни трансферни прозореца. Тя може да бъде анулирана, в случай че желаните пари се изплатят или двете страни се спогодят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР