Адвокатът на фирмата победител в търга за емблемата и активите

...
Адвокатът на фирмата победител в търга за емблемата и активите
Коментари Харесай

ЦСКА: Не знаем дали да платим. Има проблем с активите

Адвокатът на компанията победител в търга за емблемата и активите на банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА АД - Станислав Трендафилов, съобщи, че " Ред Енимълс " не са решили по какъв начин да действат със заплащането на емблемата.

Пред bTV той осведоми за проблем, обвързван с активите на сдружението.

Трендафилов съобщи, че в листата на активите участват земи на морския бряг, които са благосъстоятелност на трето лице - компанията " Камеко " АД, и при възнаграждение, те няма да станат владеене на " Ред Енимълс ".

Фирмата на почитателите, доближени до притежателя на първодивизионния ЦСКА Гриша Ганчев, завоюва търга за емблемата и активите, проведен през май 2017 година в Кърджали от синдик Дора Милева. Офертата им бе на стойност от 8 млн. лв..

Крайният период за внасяне на тази сума е краят на работния ден през днешния ден (11 октомври).
ЦСКА на Гриша Ганчев завоюва търга за емблемата против 8 млн. лева (ВИДЕО) "Ред Енимълс " е победител в процедурата, която мина без произшествия
Ако от " Ред Енимълс " не внесат сумата, то другият участник в състезанието - ЦСКА 1948 с представител Никола Газдов, може да придобие активите на банкрутиралото сдружение против възнаграждение на неговата оферта от над 2,5 млн. лв..

Феновете гледат на активите и емблемата като на знаци за достоверност и последователност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР