Адвокатът на дружеството Ред Енимълс Станислав Трендафилов коментира вчерашното обявление

...
Адвокатът на дружеството Ред Енимълс Станислав Трендафилов коментира вчерашното обявление
Коментари Харесай

Ред Енимълс: Придобием ли активите, емблемата на ЦСКА няма да се ползва от други лица

Адвокатът на сдружението " Ред Енимълс " Станислав Трендафилов разяснява вчерашното съобщение на съда, касаещо емблемата и активите на ЦСКА.

" Все още не сме получили публично обявлението, с цел да забележим какви са претекстовете на съда. 7-дневният период ще стартира да тече от деня, в който го получим. Знаете, че има един актив, който няма по какъв начин да ни го трансферират, тъй като не беше присъден на клуба - земите край Бяла. От това съобщение на съда излиза, че ще платим за нещо, което не е наше. Но може и да има някакви претекстове, тъй че първо би трябвало да се срещнем с тях, преди да разясняваме. Фактът е, че ние сме платили 8-те милиона. Каква е цената на земите край Бяла не знам тъкмо, тъй като би трябвало да им се направи оценка. Точно какъв брой коства този парцел сега нямаме информация ", сподели Трендафилов пред " Тема Спорт ".

" Въпросът е по какъв начин ще валидираме тази продажба на активите, с цел да знаем, че ще получим това, за което сме платили. Това евентуално ще стане ясно от претекстовете на определението на съда. Също по този начин юридически, откакто придобием активите, ще можем да си потърсим правата в съда и емблемата на ЦСКА да не се употребява от други лица. Но дано първо да придобием активите ", добави юристът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР