Адвокатът на Доналд Тръмп Руди Джулиани се отказа от плановете

...
Адвокатът на Доналд Тръмп Руди Джулиани се отказа от плановете
Коментари Харесай

Адвокатът на Тръмп отказа визита в Киев – било пълно с врагове на САЩ там

Адвокатът на Доналд Тръмп Руди Джулиани се отхвърли от проектите си за среща в Киев с определения президент на Украйна Володимир Зеленски, защото се притеснява, че домакинът ще бъде „ безусловно обграден от врагове на президента на Съединени американски щати “.

В изявление за Fox News Джулиани споделя, че двама доста надеждни източници го уверили, че Зеленски е обграден от хора, които са врагове на президента Тръмп и от други, които са очевидно корумпирани. Преди това юристът бе декларирал пред The New York Times, че счита да пътува за Украйна, с цел да убеди Зеленски да не приключва следствията, които биха могли да дават нова информация по двата въпроса, представляващи огромен интерес за Тръмп.

Първото следствие е за хипотетичната интервенция на Русия в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година Второто – за вероятните връзки на сина на някогашния вицепремиер на Съединени американски щати Джоузеф Байдън с украинска газова компания. Изданието прецизира, че са се появили съмнения за евентуалните планове на Джулиани да се снабди с поддръжката на новите украински управляващи за преизбирането на Доналд Тръмп през 2020 година Адвокатът отхвърля, че пътуването му би могло да е обвързвано с идния следващата година избор за президента.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР