Адвокатът на Доналд Тръмп признава, че няма големи надежди преди

...
Адвокатът на Доналд Тръмп признава, че няма големи надежди преди
Коментари Харесай

Адвокатът на Доналд Тръмп дава изобличителна прогноза преди присъдата му за измама

Адвокатът на Доналд Тръмп признава, че няма огромни очаквания преди идната присъда по неговия развой за мега машинация с пари.

Очаква се 77-годишният да разбере резултата в петък, евентуално да бъде ударен със съществени финансови санкции и други наказания. Главният прокурор на Ню Йорк Летисия Джеймс желае 370 милиона $ и възбрана на Тръмп да прави бизнес в щата. Неговият екип даде обещание да апелира, в случай че нещата вървят против него.

Съдия Артър Енгорон към този момент постанови, че Тръмп в действителност е нараснал благосъстоянието си във финансовите доклади с цели 3,6 милиарда $, документи, които са били предоставени на банки и застрахователи. Сега той би трябвало да ръководи, откакто изслуша съвсем три месеца показания, чуване на 40 очевидци - което включва замяна на пламъци с някогашния президент.

Той се сблъска със съдията по време на гражданския си развой в края на предходната година и насочи персонални удари към него и основния прокурор Джеймс, който той разказа като „ политически хак “ по време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР