Адвокатът на Джок Полфрийман е внесъл искане той да бъде

...
Адвокатът на Джок Полфрийман е внесъл искане той да бъде
Коментари Харесай

Маринов: Адвокатът на Полфрийман е внесъл искане да бъде освободен от Бусманци

Адвокатът на Джок Полфрийман е внесъл искане той да бъде освободен от Бусманци и да отиде на външен адрес, съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

" Процедурата е в ход, би трябвало да се изпълнят избрани условия, с цел да се случи това. Чакам да схвана дали изискванията са изпълнени и в случай че са изпълнени, ще спазим процедурата”, разясни Маринов.
Адвокатът на Полфрийман: Клиентът ми е арестуван в Бусманци без правно съображение Калин Ангелов акцентира, че австралиецът ще заплаща обезщетение на фамилията на Андрей Монов, когато стартира работа
В ефира на bTV по-рано юристът на Полфрийман - Калин Ангелов, съобщи, че той е арестуван в Бусманци без правно съображение.

Спрямо него стои заповед за експулсация, която би трябвало да бъде изпълнена, посочи Ангелов. Той изясни още, че клиентът му е в лагера поради възбрана от 2011 година, която е обвързвана с осъществяване на наказване.
Полфрийман щял да получи паспорта си след привършване на делото Главният прокурор съобщи на австралийския дипломат в Атина, че предварителното освобождение е било по решение на "незаконен състав "
По думите му за чужденците има т.нар мярка за административна насила, която не разрешава овакантяване на страната.

По-късно „ Хюмън райтс уоч” изиска България да даде правна аргументация за задържането на Джок Полфрийман или да го освободи неотложно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР