Адвокатът на бизнесмена Миню Стайков Лъчезар Таков видя манипулация в

...
Адвокатът на бизнесмена Миню Стайков Лъчезар Таков видя манипулация в
Коментари Харесай

Опитват се да влияят на съдиите по делото на Миню Стайков, убеден е адвокатът му

Адвокатът на предприемача Миню Стайков Лъчезар Таков видя операция в изнесените от прокуратурата данни за откритите предмети и медикаменти в стаята на неговия клиент.

Защитникът уточни, че чува информацията за откритите неща за първи път от медиите. " Това явно съставлява някакъв опит за операция, защото аз съм посещавал моя клиент. Той е на система - вливания на медикаменти, тъй че няма по какъв начин той да взима някакви медикаменти, с изключение на предписаните му от болничното заведение ", безапелационен бе Таков.

Според него инспекцията на Стайков тече непрестанно. " Опитват се да показват клиента ми, че симулира болесттите си ", сподели той.

По думите му оповестената гладна стачка от Стайков съставлява метод да бъде обърнато внимание върху несправедливостта на делото, което се води против него.

Таков продължи - изнесените данни за открити неща при Стайков били опит да се влияе върху съдиите.

Относно информацията, че Стайков е имал стек с безалкохолни питиета Таков попита иронично: " Това ли е казусът на българското общество - че някой пие вода? "

Проблемът на прокуратурата не бил какво е открито при Миню Стайков, а самият Миню Стайков.

Адвокатът недоумява и по какъв начин прокуратурата в открила, че откритите храни и питиета са били на Стайков. Отново попита иронично: " Негови отпечатъци ли са открити? "

Той добави, че няма никаква връзка с откритите питиета и " крещящата неправда на неговото задържане ".

Проверките на Стайков били безусловно тенденциозни.

Натиск се упражнявал и върху лекарите, които влизали при Стайков като при покойник.

Защитникът разяснява и експертизата, която е направена на клиента му - била направена безусловно през просото. " Толкова нискокачествена експертиза аз просто не съм срещал ", отсече още Таков.

Припомняме, по отношение на данните на държавното обвиняване в шкафчето на Стайков били открити медикаментите " Синелан ", " Прополки ", " Хексоралетен Ен ", " Нурофен ", " Деприм Депресион ", " Простамакс ", " Валидол " и препарат за инсектициди " Айкън ". Те са били изеети, а някои от тях след това върнати на Стайков. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР