Адвокатът на австралийския актьор Джефри Ръш твърди в писмено показание

...
Адвокатът на австралийския актьор Джефри Ръш твърди в писмено показание
Коментари Харесай

Джефри Ръш е спрял да се храни след обвинения в неприлично поведение

Адвокатът на австралийския артист Джефри Ръш твърди в документално свидетелствуване пред съда, че неговият клиент е спрял да се храни, не излиза от вкъщи си и се разсънва всяка заран с ужасяващо възприятие на боязън поради обвинявания в непристойно държание по отношение на актриса, предава Асошиейтед прес.

Носителят на "Оскар " беше упрекнат от излизащия в Сидни в. "Дейли телеграф ", че артистът последвал актриса в тоалетната по време на празненство след театрално зрелище.

Ръш заведе дело за клюка против австралийския в. "Дейли телеграф " поради оповестена информация за неуместното му държание към актрисата. Тя му партнирала в постановката "Крал Лир " на Театралната компания в Сидни през 2015 година Ерин Джийн Норвил била в облика на Корделия, до момента в който 66-годишният артист изпълнявал титулната роля. В документите се споделя, че Ръш докосвал Норвил по метод, който я предиздвикал да се почувства неловко в 5 обособени случая през финалната седмица на постановката. Адвокатът на Ръш съобщи, че обвиняванията са неразбираеми. Вестникът обаче ще се опита да потвърди, че Ръш имал толкоз скандално държание, че компанията решила повече да не работи с него.

Според правосъдните документи Норвил била смутена и споделила на Ръш да престане след първото му допиране на сцената, което не било планувано по сюжет, нито било нужно за представлението. Актьорът е упрекнат също, че я последвал в тоалетната за дами в ресторант по време на честване с актьорския състав след финалното зрелище. Ръш останал пред тоалетната, до момента в който актрисата не му споделила да си отиде.

Адвокатът на Джефри Ръш Никълъс Пулън акцентира, че клиентът му е изпитал необикновен стрес след несправедливите по неговите думи обвинявания. Той страдал от бодърствуване и възприятие за тревога, за което се налагало лекуване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР