Адвокатът на 102-годишната достойна дама, завела дело срещу русофилския журналист

...
Адвокатът на 102-годишната достойна дама, завела дело срещу русофилския журналист
Коментари Харесай

ПРО БОНО: Адвокатът по делото на 102-годишната дама срещу Волгин се отказа от хонорар

Адвокатът на 102-годишната почтена дама, завела дело против русофилския публицист от БНР Петър Волгин поради негово изявление за връщане на така наречен Народен съд и пращането на политзатворници в лагерите, се е отказал от хонорара си.


Мемориалът на жертвите на тоталитарния режим в София 

Това заяви депутатът от ПГ на ПП-ДБ Манол Пейков, който се е свързал със бранителя.

Дамата на достолепна възраст от Лом, отсрамила редица свои млади сънародници, поде самодейността против Волгин, омерзена от думите му. Тя е останала вдовица точно в годините на Народния съд.

" Достатъчно е да погледаш единствено десетина минути някой нагъл и неумен паралия като Хампарцумян, с цел да схванеш за какво е трябвало да има Народен съд ", са думите на четирихилядника, обидили дамата. 

А в това време Пейков добави и че юристът й е подготвен да води групов иск в съда против Волгин и чака други наследници на убити или затворени от незаконната комунистическа власт да се свържат с него посредством народния представител.

" Ако имате родственици или другари, или самите вие желаете (и имате персонални основания) да се включите в този иск, апелирам, пишете ми на [email protected] ", прецизира Пейков. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР