Адвокатът Майкъл Къмп, който защитава интересите на риалити сензацията Кайли

...
Адвокатът Майкъл Къмп, който защитава интересите на риалити сензацията Кайли
Коментари Харесай

Адвокатът на Кайли Дженър скочи срещу Форбс - slava.bg

Адвокатът Майкъл Къмп, който пази ползите на риалити сензацията Кайли Дженър, се разгласи против списание „ Форбс “.

Това се случва дни откакто американското издание лиши статуса на звездата от шоуто Keeping Up with the Kardashians за най-млада милиардерка в света, под претекст че е дала погрешни данни за положението си.

„ Разгледахме публикацията на „ Форбс “, в която Кайли е упрекната в машинация по отношение на финансовото й положение. Статията е цялостна с неистини. Обвинението на „ Форбс “, че Кайли и счетоводителите й са подправили данъчни заявления, е изцяло неверно. Настояваме от „ Форбс “ да отстранен материала. Не сме очаквали това от огромен таблоид, изключително от „ Форбс “, съобщи Къмп.

„ Мислех, че това е уебсайт с добра известност. Виждам единствено погрешни изказвания и изводи без доказателства. Никога не съм си поръчвала такава купа, нито съм употребила машинация, с цел да я получа. Точка “, написа в обществените мрежи самата Дженър.

Според "Форбс " чаровната брюнетка и майка й са провели в продължение на няколко месеца акция, с цел да попадне младата дама на корицата на влиятелното издание с цената на раздуването на приходите й.

Все отново списанието регистрира, че положението на най-младото попълнение в клана Кардашиян въпреки всичко възлиза на към 900 милиона $.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР