Адвокатът и бивш кмет на Русе - Елеонора Николова -

...
Адвокатът и бивш кмет на Русе - Елеонора Николова -
Коментари Харесай

Адвокат и бивш кмет на Русе ще се кандидатира отново за кметския стол

Адвокатът и някогашен кмет на Русе - Елеонора Николова - ще се кандидатира още веднъж за кметския стол , заяви mediapool.bg. Тя счита да се яви без поддръжка от партии или други публични структури, все още. Николова е на поста от 17 години, когато през 2002 година тя бе издигната от гражданска групировка, а в следствие бе припозната от десните сили в града.
Преди време тя бе определена за народен представител от Съюз на демократичните сили, а по-късно оглави Центъра за предварителна защита и противопоставяне на корупцията и проведената престъпност (БОРКОР) в София. В момента е юрист на свободна процедура в родния си град Русе.  " Аз кметувах след господин Калчев, когато градът бе наименуван Първи частен град и знам какво заварих. Сега съм любопитна какво ще заваря още веднъж ", разяснява Николова, представена от БНР.
Основно ремонтирани бяха по време на нейния мандат 36 километра пътна мрежа със заем единствено от 7 000 000 лв.. Днес Елеонора Николова съобщи, че има подготвеност да притегли съществени вложители в района.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР