Адвокатът-депутат Радостин Василев, бивш министър на спорта в проваления кабинет

...
Адвокатът-депутат Радостин Василев, бивш министър на спорта в проваления кабинет
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Радостин Василев се кандидатира за кмет на София

Адвокатът-депутат Радостин Василев, някогашен министър на спорта в проваления кабинет на анулираната „ Промяна “, ще се кандидатира за кмет на София, научи извънредно Narod.bg.

Засега е ясно, че пречка пред стартирането в борбата е липса на партия, която да издигне кандидатурата му.

Неговата персонална политическа мощ Гражданско придвижване „ Силна България ” към момента не е е публично записана в съда като партия, по тази причина Радостин Василев сега търси решение от заплетената обстановка, изясни информаторът на Narod.bg.

Бившият състезателен министър е създател на политическия план „ Силна България “, чиито цели бяха директно присъединяване на жителите в държавното ръководство и локалното самоуправление, цивилен надзор за бистрота при работата на институциите и преустановяване на незаконни практики в ръководството.

„ Целта на новия план е да продължи по безапелационен метод дружно с Вас, жителите на България, битката против мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! България е толкоз счупена, че се постанова да бъде преустроена радикално.

Реклама

За да изградим нещо същинско, би трябвало да има правдивост и отмъщение. Последните дни преживяхме следващото политическо изменничество по отношение на очакванията и упованията ни. Политическата класа не се вслушва в желанията на своите гласоподаватели и ще бъде осъдена “, написа преди време депутатът.

По думите му „ всеки един самоуверен, почтен и честен жител, който счита, че България е над всичко и не би трябвало да сме наведени пред непознати посолства, без значение дали става въпрос за Съединени американски щати, Русия или страна член на Европейски Съюз, е добре пристигнал в партията “.

Наскоро точно Радостин Василев пусна пред публицисти запис на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “, от който стана ясно що за измамници са ПП-тата.

За да се случи държавното управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ имало сделки с Европейския съюз. Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пък се схванал с шефката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен, че България ще влезе в еврозоната и без да извършва критериите. А сътрудника му Асен Василев се договорил с „ посолствата “ за имената на новите шефове на службите – това са част от нещата, които се чуха на записа.

Радостин Василев дефинира думите им като „ изменничество “ и напусна „ Продължаваме промяната “.

Василев беше народен представител и от „ ИТН “ и състезателен министър от партията на Слави Трифонов. След като от Има Такъв Народ смъкнаха доверието си от държавното управление на Кирил Петков, Василев и още няколко народни представители се отделиха и станаха самостоятелни депутати, като подкрепяха Политическа партия с гласуванията си.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР