Адвокат Явор ХайтовЯвор Хайтов е роден в София. В ранна

...
Адвокат Явор ХайтовЯвор Хайтов е роден в София. В ранна
Коментари Харесай

Адвокат Явор Хайтов с официална позиция

Адвокат Явор Хайтов  Явор Хайтов Явор Хайтов е роден в София. В ранна детска възраст се е преместил да живее в Мездра. Средното си се свърза с редакцията на Novini.bg и изпрати своята публична позиция.

Публикуваме неговото мнение без редакторска интервенция:



Явор Хайтов

“Втори ден разпространявате явно преднамерено подправена вест за мен. Не знам за никакви арестувани грузинци, не съм им юрист ".

Novini.bg напомня, двама тежко въоръжени грузинци с автомати, бомби и муниции бяха задържани при спецакция в София, в която е преследван Ролс-Ройс. При акцията трети грузинец е съумял да избяга от органите на реда и продължава неговото търсене.

Наемни убийци задържани в София

Премиерът Бойко Борисов преди началото на съвещанието на Министерски съвет тази седмица заяви новината за акцията и похвали Министерство на вътрешните работи за извършената акция. Тогава от думите му стана ясно, че органите на реда са преследвали въоръжени бандити, които се придвижвали с Ролс-Ройс. "Не бях виждал в Ролс-Ройс да се движат. Никой не чака от Ролс-Ройс да го атакуван ", сподели Борисов.

Днес стана ясно и каква е била задачата на двамата наемни убийци. Те е трябвало да унищожават предприемачите Цветомир и Боян Найденови, научи Novini.bg.

Кого е трябвало да унищожават убийците от Ролс-Ройса?

В края на предходната година братята Цветомир и Боян Найденови алармираха неведнъж в свои изявленията, че Васил Божков ги е заплашвал непосредствено с думите "ще ви унищожавам дружно с Кирил Домусчиев като Манол Велев, Йордан Динов и Тони Наумов ". Причина за заканите и заканите на Божков е отхвърли на братя Найденови да му трансферират компанията си Efbet.



Цветомир и Боян Найденови

Цветомир Найденов: Васил Божков ни сподели безусловно - ще ви унищожавам дружно с Кирил Домусчиев като Манол Велев, Йордан Динов и Тони Наумов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР