Адвокат Светослав Миневски - председател на сдружението, което държи акциите

...
Адвокат Светослав Миневски - председател на сдружението, което държи акциите
Коментари Харесай

Силният човек в Берое: Никой не иска да инвестира в клуба

Адвокат Светослав Миневски - ръководител на сдружението, което държи акциите на Берое - разяснява непрекъснатите спекулации, че задгранични вложители демонстрират интерес към Берое.

" Трябваше да имаме среща с китайски вложители, само че нито китайци, нито швейцарци, нито италианци, нито хървати - никой не желае да влага в Берое. Единственият действителен интерес за инвестиция в клуба насочи компания, близка до мениджъра на футболиста ни Уерди Мара.
 Берое стана жертва на хакерска офанзива
Берое стана жертва на хакерска офанзива

Хакнаха страницата на заралии във Facebook

Но с оглед бюрократичните пречки, непозволяващи чужденци да бъдат картотекирани в Берое към този момент два месеца, освен за нашия клуб, само че и за другите в страната, вложители мъчно ще се намерят. Не се ли промени бюрократичната машина в България, ровим ли се непрекъснато във вътрешни ежби, футболът ни ще продължава да затъва и ползата към него ще става все по-малък ", разяснява юрист Светослав Миневски пред " Тема спорт ".

Той взе отношение по тематиката за построяването на базите у нас. " Това с построяването на нови бази е цялостен популизъм, тъй като и да ги създадем, няма кой да играе на тях. Днешните деца не се интересуват от спорт, тъй като шампионатите ни в груповите спортове не са никакви шампионати, а часове по физическо. Дори учителите по физкултура преди време имаха доста по-добри знания от тези, които в този момент са ангажирани с детско-юношеския спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР