Адвокат Станислав Трендафилов, който работи с ЦСКА-София, коментира пред Тема

...
Адвокат Станислав Трендафилов, който работи с ЦСКА-София, коментира пред Тема
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА-София: Вече сме съгласни с оценката

Адвокат Станислав Трендафилов, който работи с ЦСКА-София, разяснява пред " Тема Спорт " новата оценка на " Армията " и Панчарево.

" Вече сме съгласни с оценката която е справедлива и е отразила амортизацията на оборудванията, както и направеното от клуба. Оттук насетне би трябвало да се изчистят наемните връзки сред клуба и страната, както и да се регистрира и признае капиталовата стратегия. След това ще учредим новото сдружение " Спортни парцели " Българска войска " и оттова към този момент ще се чака процедурата по строителството. ЦСКА има двегодишен период да внесе оценката на базите (23,3 млн. лева.) ", сподели Трендафилов, само че от клуба на няколко пъти оповестиха, че имат подготвеност незабавно да внесат сумата.  Държавата удовлетвори претенциите на ЦСКА-София за " Армията " - цената падна с 9 млн.
" Другата седмица имаме планувана среща с министерството, на която ще обсъдим наемните връзки и капиталовата стратегия, след което би трябвало да ги одобрят. Би трябвало това да отнеме към 7-10 дни ", добави юрист Трендафилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР