Адвокат отрече твърденията на милиардера Джеф Безос, че таблоидът National

...
Адвокат отрече твърденията на милиардера Джеф Безос, че таблоидът National
Коментари Харесай

Разводът на най-богатия човек в света доведе до скандал с популярен таблоид

Адвокат отхвърли изказванията на милиардера Джеф Безос, че таблоидът National Enquirer се е опитал да го изнудва с извънбрачната му връзка, настоявайки, че неуместните фотоси за любовната спекулация са получени от " благонадежден " източник, съобщи БГНЕС.
" Абсолютно, това не е изнудване ", сподели Елкан Абрамовиц, който съставлява Дейвид Пекър – изпълнителен шеф на компанията-собственик на изданието American Media Inc.
" Това, което се случи, беше, че историята беше дадена на National Enquirer от благонадежден източник, който дава информация от седем години. Това беше източник, който беше добре прочут и на господин Безос, и на госпожица Лорън Санчес (бел. ред. - телевизионна водеща, поради която се твърди, че Безос в този момент ще би трябвало да се разведе) ", споделя юристът, представен от Агенция Франс Прес.
Миналия месец таблоидът заяви, че 55-годишният Безос има извънбрачна връзка с някогашна водеща на вести и разгласява персонални текстови известия сред двамата. Новината се появи няколко дни, откакто Безос и брачната половинка му Макензи оповестиха, че се развеждат.
Адвокат Елкан Абрамовиц отхвърли да удостовери информацията в някои медии, че източникът на National Enquirer е братът на Санчес – Майкъл. " Това е човек, който е прочут и на Безос и на Санчес ", сподели той. " Мога да ви кажа, че не е Саудитска Арабия, не е президентът Тръмп, не е Роджър Стоун. Но не мога да ви кажа кой е източникът ", бяха думите на юриста.
Преди няколко дни най-богатият човек в света - притежателят на Amazon Джеф Безос загатна, че може би е обект на офанзива от страна на последователите на президента Тръмп, поради метода, по който притежаваният от него вестник The Washington Post отразява активността на президента. Другата причина е убийството на журналиста от вестника Джамал Хашоги, удушен и разчленен от саудитски сътрудници в консулството на страната в Истанбул през октомври.
Но Абрамовиц упорства, че размяната на електронни писма сред таблоида и Безос е просто журналистическа процедура за договаряния, а не изнудване. " Историята към този момент беше оповестена... тя беше част от законни договаряния ", сподели юристът.
" Мисля, че и Безос, и компанията са имали интерес да разрешат своите разлики. Безос не искаше да се разгласява друга история за него, не искаше и тези фотоси да бъдат оповестени. А компанията не искаше да бъде набедена, че публикуването им е въодушевено от Белия дом, Саудитска Арабия или The Washington Post ", добави юристът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР