Адвокат Николай Хаджигенов: Делото Иванчева“ е имитация на съдебен процес

...
Адвокат Николай Хаджигенов: Делото Иванчева“ е имитация на съдебен процес
Коментари Харесай

Адвокат Николай Хаджигенов: Делото „Иванчева“ е имитация на съдебен процес

Адвокат Николай Хаджигенов: Делото „ Иванчева “ е реплика на правосъден развой Делото " Иванчева " е реплика на правосъден развой, а профилираните съд и прокуратура са самобитен арбитражен съд, който би трябвало да направи нещо непременно. Това сподели в изявление за Дарик юрист Николай Хаджигенов, който неотдавна пое отбраната на някогашната кметица на " Младост ", която към този момент е наказана на първа инстанция на 20 години затвор, а заместничката й Биляна Петрова на 15 години.
 

" Това задържане не е задържане в нито един смисъл на думата - юридически, процесуален, легален и така нататък Това е една голяма скотщина. Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) беше най-дейният участник, макар че, както се откри в границите на процеса, вземат участие нелегално в цялото това нещо. От както породи като план, аз настоявам от самото начало обществено, че това е новата Държавна сигурност ", разяснява юрист Хаджигенов.
 БГНЕС
" Всички каузи, които натупаха в последните месеци - Арабаджиеви, Миню Стайков, Баневи, всичко това е " Вей флаг " и не вършим нищо свястно.
 

" Аз не споделям, че Иванчева е доста хубава или е била доста способена като кмет. Но Иванчева направи нещо, което никой различен не направи - тя разчупи калъпа. От един митинг за една градинка против корупцията в " Младост ", тя стана областен кмет на " Младост " ", сподели още той.-->
 
" Това не е елементарен развой и по тази причина стигна на всички места. Защото този развой демонстрира до каква степен освен е корумпирана цялата правосъдна система, а какъв брой е недъгава. Делото " Иванчева " извади цялата тази нечистотия от горната страна над водата и съумяха да видят, даже хора, които са надалеч от правото, че това няма нищо общо с правото и законността ", съобщи пред Дарик юристът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР