Адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков организират във

...
Адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков организират във
Коментари Харесай

Нов протест пред президентството: Да спасим демокрацията, ден 2

Адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков провеждат във Facebook нова протестна акция пред постройката на президентството. Тя ще се организира през днешния ден от 15 до 22 часа.

"Ние, Отровното трио на следващия ден в 15.00ч. ще бъдем на фонтана пред президентството. За да е логичен и ефективен, митингът би трябвало да ексалира. Така, че бъдете подготвени.

Утре ще обявим идващите стъпки.

И с цел да не е на вятъра на следващия ден сутринта, минавайки около държавни, правосъдни или общински здания все едно къде задръжте натиснат клаксона на автомобила, до момента в който чакате на светофара или просто минавате около тях.

Ако сте пешком, на велосипед, тротинетка покажете им високо вдигнат пръст!

Насърчаваме спазването на отдалеченост, само че имайте поради, че задължението за запазване здравето на близките е персонална идея - не я подценявайте!

Нека поздравим властта уместно!
И дано това е единствено началото... ", гласи текстът към събитието, което беше основано в четвъртък вечерта в обществената мрежа.

Междувременно ГЕРБ разгласи, че ще отговори на вчерашните митинги в поддръжка на президента Румен Радев с контрапротест в отбрана на държавното управление.

Пресаташето на ръководещата партия Никола Николов разгласи, че тази вечер от 19.00 часа симпатизанти на ГЕРБ ще се събират пред Министерския съвет.

"Приятели, тази вечер от 19:00 часа да защитим законно определеното държавно управление на България! Никой не може да си разреши да назовава "мутри " хората, които работят за бъдещето на България. Събираме се пред Министерския съвет, с цел да покажем, че няма да се поддадем на режисираните сценки! ", гласи известието на Николов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР