Адвокат на Румен Гайтански-Вълка получава кредит за 150 млн, който

...
Адвокат на Румен Гайтански-Вълка получава кредит за 150 млн, който
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не трябва да има позиция главен прокурор

Адвокат на Румен Гайтански-Вълка получава заем за 150 млн, който купува бизнеса на Вълка. Продавачът действително си е взел едни пари от страната. Това се източвания през заеми. Който реши да апелира, това са хора, които пазят крадците на нашите пари.

Нормално е преди изборите всяка политическа мощ да се пробва да притегли гласоподаватели. Ние не се наскърбяваме, нямаме его и е значимо да има съдружно държавно управление на смяната и няма да се засягаме от леки и персонални нападки. Бих се радвал да станат полемики и всяка една от партиите да даде най-хубавия си претендент за всяка позиция. А не да стане на база на квоти и назначение на калинки.

Бих се радвал някой претендент да е по-добър от мен. По-добрият претендент би трябвало да завоюва. И е значимо да изберем най-хубавият тим за кабинет.

Много е значимо да има подписани общи политики. Някои от значимите неща – да се преструктурира КПКОНПИ и по какъв начин по-бързо да се смени основния прокурор. Вярваме, че позицията основен прокурор не би трябвало да съществува. Не би трябвало да има позиция над която единствено Господ да е над него. Това би трябвало да остане в предишното на България.

Първо, би трябвало да се овладее коронавирус рецесията. Трябва да се пуснат безвъзмездни проби за антитела за всички българи, в случай че имате високи равнища, може да се издаде за два месеца документ. Ако се задържат, да се удължи документът за още 6 месеца. Искаме да създадем осведомителна акция.

Очаквайте детайлности!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР