Адвокат Минчо Спасов е бил задържан преди минути от столичната

...
Адвокат Минчо Спасов е бил задържан преди минути от столичната
Коментари Харесай

Задържан е адв. Минчо Спасов


Адвокат Минчо Спасов е бил арестуван преди минути от столичната полиция. Той е бил задържан в региона на ул. ”Аксаков” и е бил отведен в Първо районно управление (на МВР), заяви Фрогнюз. Спасов е измежду най-активните лица на антиправителствените митинги.

По информация на Столична дирекция на вътрешните работи повода за ареста е опита за прекъсване на столичното метро. От там обаче отхвърлят да потвърдят дали става дума за Минчо Спасов.

Проверката от записите на метростанцията е открила, че Спасов е взел участие в акцията, заяви Нова телевизия.

Спасов, който сега е юрист, е отведен в полицията за изясняване на закононарушението. След разбор на видеозаписите вторият участник в случилото се също е арестуван.

Припомняме, че преди няколко дни по концепция на адв. Спасов бе стартирана самодейност " Ракетна офанзива против постройката на Висш съдебен съвет ". Той е провел велосипедисти да отидат пред постройката на Висш съдебен съвет, с цел да създадат " офанзивата ". На обособени листове са изписани имената на всички членове на Висш съдебен съвет, които са дали своят вот за Иван Гешев за основен прокурор. Те ще бъдат сгънати под формата на ракети и запратени против постройката в символ на митинг за избора му.

Спасов бе пред постройката на Народното събрание тази заран, когато протестиращи се пробваха да блокират достъпа до постройката на Народното събрание.

Преди три дни Спасов разяснява пред бТВ, че хората желаят оставката на Иван Гешев, тъй като са с нулево доверие в прокуратурата и там работи проведена незаконна група (ОПГ) за завладяване на бизнеси и дразнене на хората.

Днес по обяд трима мъже натиснаха спешния бутон на метрото на метростанцията на Софийския университет, при което напрежението по линията е спряло за няколко минути.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР