Адвокат Любомир Таков оспори твърденията, че именно Кристиан Николов е

...
Коментари Харесай

Адвокатът на Кристиан оспори твърденията, че той е бил зад волана при убийството на Милен />Реклама / Ads
Адвокат Любомир Таков оспори изказванията, че точно Кристиан Николов е бил зад кормилото на аудито, като съобщи, че няма доказателства за това. Таков съобщи, че само в показания на полицейски чиновник се споделя, че Николов е бил лидер на колата, само че той е отишъл на мястото на случая, откакто се е бил случил.
Според юриста останалите очевидци споделят в показанията си, че не могат да разпознаят кой е карал автомобила.

По думите на Таков, не е ясно за какво прокуратурата твърди, че има предумисъл, защото няма данни, че Кристиан Николов и Милен Цветков са се познавали. Адвокатът съобщи още, че проверяващите не са изследвали дали гибелта на Милен Цветков е породена от пътното произшествие или от последвалите " недотам съответни дейности " на жителите, които са му оказали първа помощ. Любомир Таков добави, че няма заплаха младежът да се укрие, а правосъдното му минало е чисто - не е осъждан и няма криминалистически регистрации.

Самият Кристиан Николов съобщи пред съда, че желае по-лека мярка, защото няма желание да се укрие или да извърши друго закононарушение, а желае да му бъде дадена опция да продължи образованието си.

Съдия Мумджиева посочи още, че от свидетелските показания, а и от събраните доказателства по делото, излиза наяве, че лидерът на аудито е точно 22-годишният студент. Това е удостоверила и майка му Десислава Николова, която е декларирала пред проверяващите, че джипът се употребява от нейния наследник.

Междувременно Българска национална телевизия заяви, че проверяващите ревизират данни, че младежът се е дрогирал с едно от най-скъпите синтетични наркотични субстанции адренохром, наричано още " сатанинския опиат ". Веществото е дериват на адреналина.

Внимателните разбори на събраните досега доказателства, както и анализът на записите на охранителни камери в региона, демонстрират, че най-вероятно автомобилът на Николов се е движил със 120 км/ч, като е ускорил до над 140 км/ч, когато е блъснал колата, ръководена от Милен Цветков.

Преди 3 години пък майката на Кристиан - Десислава Николова е била съдена поради злополука със същия джип. При случая е била породена междинна телесна щета на различен човек.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР