Адвокат Любен Казанлиев, който представлява Виктор Спига, бившият приятел на

...
Адвокат Любен Казанлиев, който представлява Виктор Спига, бившият приятел на
Коментари Харесай

Адвокатът на бившия на Алена Щерк: В чужбина е, но ще се върне

Адвокат Любен Казанлиев, който съставлява Виктор Спига, някогашният другар на откритата мъртва  Алена Щерк, съобщи по bTV, че за клиента му се популяризира погрешна информация. Той удостовери, че Спига е напуснал България в същия ден, в който изчезна Щерк, само че пътуването му до Италия е авансово планувано и става въпрос за съвпадане.

Адвокатът опроверга информацията, че клиентът му е арестуван и следва екстрадицията му в България. Той се е чул през вчерашния ден вечерта с него и е невероятно за това време да са завършени всички документи за ареста му.

Казанлиев сподели също, че раздялата сред Алина и Виктор не е била трагична. Щерк е имала опция да се облагодетелства от нея финансово поради бизнес връзките им, само че не го е направила. Юристът също по този начин съобщи, че тя не е била IT експерт, а доставчих на офис техника.

Спига ще се върне на 5-6 юни в България, сподели юристът му и акцентира, че му е дал тъкмо този съвет. Казанлиев сподели също, че двамата не са живели край Рударци, където е открито тялото на дамата, а в Бояна. Наличието на паник бутон в жилището ѝ не било с цел да се пази от някогашния си, а поради съседи, с които двамата имали спор, изясни юристът на заподозряния за ликвидиране.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР