Адвокат Лъчезар Кръстев от Пазарджик, който пое защитата на 18-годишния

...
Адвокат Лъчезар Кръстев от Пазарджик, който пое защитата на 18-годишния
Коментари Харесай

Адвокатът на 18-годишния убиец от Пазарджик се оттегли

Адвокат Лъчезар Кръстев от Пазарджик, който пое отбраната на 18-годишния Никола Райчев, се отдръпва от процеса. Причината е присъединяване му в листата на партия " Земеделски съюз “-БЗС, ДБГ, където е на четвърто място.

Коментарите в мрежата от последните дни по негов адрес, и по адрес на лидера на листата, са унищожителни, което най-вероятно е принудило юрист Кръстев да се отдръпна от делото за убийството, което потресе Пазарджик.

Ето какво написа персонално юрист Кръстев в профила си под формата на изказване.

" Моето присъединяване като юрист по случая с убийството на 21-годишния Ангел завърши. Поех ангажимент да се явя в правосъдното съвещание единствено и само, с цел да тръгне делото, защото адвокатската отбрана в такива каузи е наложителна.

Участието в сходен углавен развой е голямо тестване за всеки участник – арбитър, прокурор, юрист, правосъден заседател, проверяващи служители на реда. Бях изправен пред сериозен честен проблем, само че дългът ми надви. Ангажиран бях като бранител от брата  – родителите на момчето изобщо не се появиха нито преди, нито по време на съвещанието, нито по-късно. Това е голяма покруса, в която се погубва освен един, а два живота на младежи.

Жалко е, че работата ми  като юрист се употребява за политически цели. Адвокатската специалност е тежка и виновна! ", написа юрист Кръстев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР