Адвокат, който се омъжи за вдовец милионер, отрече да е

...
Адвокат, който се омъжи за вдовец милионер, отрече да е
Коментари Харесай

Мащеха, 54, съдена от дъщерята на починалия съпруг милионер, 94, след като е била отрязана от завещание

Адвокат, който се омъжи за вдовец милионер, отхвърли да е „ захвърлила брачна половинка си във допустимо най-евтиния гроб “ и да е взела всичките му пари, защото тя е съдена от щерка му, която беше отрязана от наследството му.

Guixiang Qin се омъжи за богатия пенсиониран месар Робърт Харингтън през юни 2019 година, когато тя беше на 54, а той на 93 - 11 месеца преди гибелта си в 94-годишна възраст. Г-жа Цин се е срещнала с „ великодушен, сладостен и комичен “ господин Харингтън, откакто той е пуснал публикация във вестник, предлагайки безвъзмездна коледна вечеря в подмяна на компанията, сподели тя на арбитър.

Г-жа Цин, подготвен юрист от Китай, се реалокира в дома си в Кингс Лин, Норфолк, месец откакто се срещнаха през януари 2019 година и скоро по-късно двойката се ожени. Г-н Харингтън умря през май 2020 година, откакто промени наследството си два месеца по-рано, с цел да отреже единственото си дете, Джил Лангли, на 70 години, и да остави имуществото си, оценено на към £1 милион, на новата си младоженка. Г-жа Ла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР