Адвокат Ирена Савова, на която бяха разлепени некролози около дома

...
Адвокат Ирена Савова, на която бяха разлепени некролози около дома
Коментари Харесай

Адвокатката, чийто некролози бяха разлепени: Когато ми казаха, че има мой некролози, се пипнах, за да се уверя, че съм жива


Адвокат Ирена Савова, на която бяха разлепени некролози към дома и адвокатската фирма, бе посетител в „ Тази сутрин” по БТВ.

Ето какво сподели Ирен Савова в ефира:



„ Когато ми споделиха, че има мой некролози, се пипнах, с цел да се уверя, че съм жива. Съпругата на мой комшия излязла за закуска и видяла некролозите, че съм умряла. Казала на мъжа си, само че след това откакто разбрали, че наличието на некролозите не дава отговор на същинските, се събрали и ги изчистили. Те били разлепени на входа, вътре във входа и извън на дърветата, към адвокатската фирма ми и на входа на адвокатската фирма.

Кой ги е разлепил?

Аз не познавам хора, които да имат такива душевен отклонения. Вземам каузи с извънредно огромни ползи, най-вероятно някой е обиден, с цел да ми желае това. На моята щерка, която живее в чужбина с внуците, са й се обадили сутринта, с цел да и изкажат съболезнования.

Дали има връзка с делото „ Иванчева”? Това дело се движи в една посока, не е имало обрати. То е напън, то е преса. Най-голямата адвокатска работа, която свърших, бе да дам вода на тези дами, които не бяха пили повече от 5 часа вода и да помоля господин Гешев след дълги договаряния да бъдат пуснат да отидат до тоалетната.”
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР