Адванс Медиа Груп, дъщернo дружество на инвестиционния холдинг Адванс Пропъртис,

...
Адванс Медиа Груп, дъщернo дружество на инвестиционния холдинг Адванс Пропъртис,
Коментари Харесай

Адванс Медиа Груп води разговори с Юнайтед Груп за възможна продажба на Нова

Адванс Медиа Груп , дъщернo сдружение на капиталовия холдинг Адванс Пропъртис, благосъстоятелност на братята Кирил и Георги Домусчиеви , води диалози с Юнайтед Груп , водещ снабдител на телекомуникационни услуги и медиа в Югоизточна Европа, за допустима продажба на най-голямата мултиплатформена медия в България - Нова Броудкастинг Груп.

Потенциалната договорка зависи от сполучливото привършване на договаряния те сред страните, както и от сключването на обвързващ контракт за покупко-продажба на дялове сред тях и приемането на всички нужни утвърждения от съответните регулаторни органи в България и чужбина.

За Юнайтед груп:

Юнайтед груп, притежател на VIVACOM, е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, със седалище в Амстердам. Чрез обилни вложения в цифровата инфраструктура, наличие и технологии, групата дава водещи услуги на клиентите в района. През двете десетилетия от основаването си, Юнайтед груп придобива и сполучливо интегрира над 100 компании в своята конструкция. Има най-широкото покритие на мрежата в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно наличие от целия свят. Юнайтед груп оперира в 8 страни, а от март 2019 година е благосъстоятелност на BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР