Адриен Рабио обоснова чрез отворено писмо до медиите решението си

...
Адриен Рабио обоснова чрез отворено писмо до медиите решението си
Коментари Харесай

Адриен Рабио: Изборът на селекционера не отговаря на спортната логика

Адриен Рабио обоснова посредством отворено писмо до медиите решението си да се отдръпна от националния тим на Франция.

Ето какво написа Рабио:

" Мисля, че изборът на треньора не дава отговор на спортната логичност. Не разрешавам на никого да приказва от мое име за връзката ми с останалата част от тима.

Аз взех решение да се отдръпва от състава на запасите на френския народен тим, тъй като имам вяра, че изборът на треньора не дава отговор на спортната логичност, тъй като през годините посланието му беше ясно: " С изявите си ще отваряте вратите си към националния тим ". Аз желая моите изяви да бъдат обсъждани по този начин, както би трябвало.

По никакъв метод не желая да атакувам или оскърбявам някой от определените играчи, които попаднаха в сегашния състав. Благодаря на президента господин Льо Гре, който акцентира моя образцов темперамент в държанието ми през последните осем години.

Съжалявам, че някои хора ме дефинират като неузрял млад състезател, който не може да мери смисъла на дейностите си. За мен, носенето на фланелката на френския народен тим е чест и горделивост. Също по този начин няма да разреша на никого да приказва от мое име за връзката ми с останалата част от тима ".

 Дидие Дешан разгласи състава на Франция за Мондиала, Лаказет и Пайет останаха отвън борда
Дидие Дешан разгласи състава на Франция за Мондиала, Лаказет и Пайет останаха отвън борда

Стивън Нзонзи изненадващо попадна в групата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР