Адриана Тюркмен демонстрира впечатляващи умения в бокса, които респектират мнозина.

...
Адриана Тюркмен демонстрира впечатляващи умения в бокса, които респектират мнозина.
Коментари Харесай

Щерката на Фатик раздава яки тупаници и ритници

Адриана Тюркмен показва впечатляващи умения в бокса, които респектират мнозина.
Наследницата на починалия необут претърпя случай преди няколко години в столична дискотека. Тогава тя се сдърпа с някогашния началник на „ ЦСКА” и сегашен необут на „ Титан” - Димитър Борисов — Гърнето.

Не е ясно какви са били аргументите за кавгата, само че 17-годишното момиче отнесе пестник в лицето и се наложи да дава показания в полицията. Тогава майка й побесня и заплаши да съди побойника, само че в последна сметка нещата се позволиха по кротичък път.

Адриана обаче не е не запомнила случая и явно е взела ограничения да не изпада в сходна обстановка още веднъж. Тя тренира настойчиво, а вследствие на това към този момент наподобява способна да се качи дори на спортния кръг.

„ Добри хватки Пулева” майтапят се нейни приятелки. „ Не се бъзикайте с мен, да не ви наритам”, гласи шеговития отговор под клип, на който Адриана раздава ритници и крошета.

Страстта й към бокса очевидно не е неотдавна, макар че до момента момичето показваше единствено напредъка си във фитнеса, написа „ България днес”.

При всички положения мощната ръка на Адриана няма да усети гаджето й Георг Василев. Бившият футболист е дружно с милионерската щерка към този момент три години и даже се отхвърли от професионалния футбол поради нея.

Точно преди година той приключи присъединяване си в фамилния клуб „ Локомотив” (Сф) благосъстоятелност на татко му Иван Василев и отказал оферти за чужбина. Въпреки че го викаха за проби в младежкия „ Парма” и даже го избраха да стане част от футболистите на Ботуша.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР