Адриана Андреева е актрисата, която години наред играеше заедно с

...
Адриана Андреева е актрисата, която години наред играеше заедно с
Коментари Харесай

Чудовищен Скандал В Живота На Стоянка Мутафова! Беше Й Толкова Близка. Сълзи И Отчаяние, Как Можа Да Се Случи След Толкова Години!

Адриана Андреева е актрисата, която години наред играеше дружно с огромната Стоянка Мутафова в „ Госпожа Стихийно злополучие “. Двете се познават чудесно и постоянно са работили прелестно. Впоследствие обаче, след кражбата в дома й, Стояна и дъщеря й Муки заподозряха намесата точно на Андреева.

Колежката на Стоянка Мутафова не желае да повярва на този призрачен сън

Това наложило и тя да не се причисли към турнето в Съединени американски щати, на което трябваше да изнесат представлението пред българите зад океана. Това обаче дало своите последици за актрисата.

„ На антидепресанти съм. Съди ме организаторката на турнето в Щатите, на което не отидох дружно със Стоянка Мутафова и Николай Атанасов – Шуши! Искът е за 4000 лв., от кое място ще взема тези пари? “, проплака Адриана Андреева.

Това се случи на срещата на възрастните артисти в Народния спектакъл „ Иван Вазов “, която се реализира директно преди коледните празници. Актрисата не крие, че таи голяма болежка в себе си и не знае за какво точно на нея се е случило всичко това.

„ Не отидох на последното турне, тъй като имаше подозрение от страна на Стоянка Мутафова, че съм забъркана в обира, който претърпяха. Бог ми е очевидец, че това не е по този начин.

Толкова години сме били един до друг със Стояна и не можах да преживея това, че тя и щерка й Муки ме упрекнаха в това. Сега даже не желая да си помислям, че още веднъж ще изляза на една сцена с Мутафова, написа разкрития.ком.

Макар че не я ненавиждам нито нея, нито щерка й. И го декларирам напълно отговорно. Бог всичко вижда, аз няма да не преставам да се пазя, когато не съм отговорна “, безапелационна е Андреева.

Тя споделя единствено, че се надява нещата за нея да тръгнат в по-добра тенденция през идната година. И си пожелава доста нови и изпълнени с наслада страсти, без да се връща обратно в предишното.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР