Адриан Антонов, който уби с колата си Ани и Явор

...
Адриан Антонов, който уби с колата си Ани и Явор
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Убиецът на Ани и Явор все пак ще излезе на свобода!

Адриан Антонов, който умъртви с колата си Ани и Явор на бул. " Сливница ", въпреки всичко ще излезе на независимост до няколко месеца, разкриха пред lupa.bg адвокати, които наблюдават проблема. Вчера втора инстанция взе дефинитивно решение за арест, само че медията ни разбра, че до 2 месеца бранителят на водача ще изиска цялостно освобождение.

Адвокат Димитър Марковски ще направи това искане въз основата, че 18-годишният юноша не е лишил двата човешки живота с предумисъл, а става дума за трагичен случай по нехайство.

Очаква се поради чистото минало и положителните характерности на Адриан Антонов съдиите да го освободят под " парична гаранция " или " подписка ". 

Междувременно юрист Димитър Марковски продължава да твърди, че в случая е забъркан и различен водач ма друга кола, само че нещата се пазят в цялостна загадка от проверяващите и ще се появят в публичното пространство едвам когато стартира делото всъщност. Двамата влюбени младежи Ани и Явор изгубиха живота си на пешеходна пътека на бул. " Сливница " и кръстовището с улица “Русе ”, когато 18 - годишен юноша, който има шофьорска брошура от два месеца, удря с лекия си автомобил двамата пешеходци.

На водача са осъществени проби за алкохол и опиати, които са негативни. Кръвната му проба също е с негативен резултат. Две инстанции се произнесоха, че Адриан Антонов ще би трябвало да чака делото си в килия. 



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР