Адриан Андреев започна с победа на турнира в Траралгон (Австралия).

...
Адриан Андреев започна с победа на турнира в Траралгон (Австралия).
Коментари Харесай

Андреев започна с победа на турнир в Австралия

Адриан Андреев стартира с победа на шампионата в Траралгон (Австралия). Надпреварата е от първа категория на ITF. Андреев се наложи с 6:3, 6:7 (5), 6:3 над Филип Яну от Румъния.

Днес присъединяване си в шампионата стартира и Гергана Топалова, която е сложена под №16 при девойките. Гергана Топалова и Адриан Андреев са част от тима за млади гении на Международната тенис федерация за шампионатите в Австралия.

Инициативата е финансирана от фонда за развиване на " Гранд шлем " страните. През годините помощ от него са получили десетки млади тенисисти, измежду които личат имената на първенците от шампионати в " Голeмия шлем " – Густаво Куертен, Ли На, Виктория Азаренка и Альона Остапенко. Избирането на състезатели в влиятелния тим става допустимо с покриването на редица критерии от тяхна страна. Отборите са формирани от четири девойки и четири юноши.

Надпреварата в Траралгон е тъкмо преди надпреварата за юноши и девойки на Australian Open, в което ще вземат участие Гергана Топалова и Адриан Андреев.

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР