Адриан Андреев загатна, че се връща обратно към най-добрата си

...
Адриан Андреев загатна, че се връща обратно към най-добрата си
Коментари Харесай

Сериозно разочарование: Андреев загуби от играч без класиране в ранглистата

Адриан Андреев загатна, че се връща назад към най-хубавата си форма, откакто през предишния месец доближи до четвъртфиналите на мощния Чаланджър в Сарасота. Тогава обаче го сполетя следващата контузия и той трябваше да отсъства от кортовете за няколко седмици. Оттогава насетне пък родният ни представител не е записал победа и през вчерашния ден записва едно от най-неприятните си провали в своята кариера. Българинът трябваше да премери сили с американеца Мърфи Касоне в откриващия кръг от квалификациите на конкуренцията в Литъл Рок и беше в ролята на безспорен любимец за продължение напред, единствено че неранкираният му конкурент стигна до ефектен триумф - 6:4 3:6 6:3.

Тийнейджърът изненада с представянето си още през цялото време, до момента в който Андреев не изглеждаше оптимално съсредоточен и непрекъснато се забъркваше в неприятности на личен начален удар. Касоне пък дочака своя момент, с цел да пробие и не отпусна нито един брейкбол на родния ни представител в хода на целия първи сет.

Впоследствие нашият съотечественик стабилизира изявите си на ретур и точно той изглеждаше по-солиден на корта в идващите минути. Класата на международния номер 364 последователно стартира да взема превес, което го изведе до първи пробив в мача и скоро общият резултат беше подравнен, въпреки че Ади трябваше да отразява три благоприятни условия за рибрейк в последния вероятен миг.

Изглеждаше, че оттова насетне няма да има път за американеца назад в дуела, само че въпросните упования бяха изцяло опровергани от него, тъй като локалният представител още веднъж стана непогрешим на начален удар и се възползва от съмненията на софиянеца, с цел да реализира най-значимата си победа в професионалния тенис до момента.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР