Адриан Андреев отпадна във втория кръг на турнира по тенис

...
Адриан Андреев отпадна във втория кръг на турнира по тенис
Коментари Харесай

Адриан Андреев отпадна във втория кръг на Чалънджър в Прага

Адриан Андреев отпадна във втория кръг на шампионата по тенис на червени кортове от сериите " Чалънджър " в чешката столица Прага с награден фонд 32160 евро.

21-годишният Андреев загуби от германеца Лукас Герх с 4:6, 4:6 за 1:31 час.

Българинът позволи пробив в петия гейм на първия сет, който се оказа задоволителен за противника му, с цел да поведе в резултата.

Във втората част Герт взе подаването на Андреев в първия гейм. Българинът имаше опция за пробив в десетия, само че не съумя да се възползва и германецът затвори дуела с втория си мачбол.

Андреев проработи 530 евро и 4 точки за международната класация, в която заема 326-ото място.

По-рано през днешния ден различен български играч Виктор Марков се класира за четвъртфиналите при юношите на шампионата от първа категория на ITF в Панчево (Сърбия).

Българинът направи поврат и победи с 3:6, 6:3, 7:5 Михал Крайчи от Словакия. В първия кръг Марков направи различен страховит поврат и победи №2 в схемата Никола Зекич от Сърбия с 6-7(4), 7-5, 6-1.

Срещите от втория кръг на Илиян Радулов и Адрияно Дженев бяха отсрочени за през днешния ден.

№3 в схемата Радулов ще играе против Алекса Писарич от Сърбия. Дженев пък ще играе против №7 в схемата Патрик Шоен от Швейцария.

При девойките Елизара Янева поведе със сет, само че загуби във втория кръг с 6-1, 2-6, 1-6 от петата сложена Миа Ристич от Сърбия.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР