Адриан Андреев имаше добри изви в началото на годината, когато

...
Адриан Андреев имаше добри изви в началото на годината, когато
Коментари Харесай

Неубедителен Андреев отпадна в квалификациите на Чаланджъра в Мексико Сити

Адриан Андреев имаше положителни изви при започване на годината, когато доближи до полуфиналите на Чаланджъра във Форли, само че след това отсъства известно време заради контузия и не може да се върне към нормалното си равнище. Вчера младата ни вяра остана доста надалеч от най-хубавия си тенис и беше надигран от ветерана Николас Бариентос - 3:6 4:6. Така Андреев напусна Чаланджър шампионата в Мексико Сити, само че вероятно ще остана в страната, тъй като е декларирал присъединяване на конкуренцията в Сан Луис Потоси през идната седмица.

34-годишният тенисист показваше доста нападателна конфигурация в началните минути, до момента в който Ади стоеше изтеглен надалеч зад главната линия и имаше компликации да се задържа в разиграванията. Колумбиецът се усещаше все по-комфортно на корта, като печелеше с лекост подаванията си и съумя да реализира пробив в петия гейм, а след това го дублира и поведе в сетовете.

Втората част се развиваше в пъти по-успешно за българина, откакто неговият конкурент фрапантно смъкна равнището си на начален удар и Андреев се възползва, пробивайки за първи път от началото на срещата. Всичко вървеше чудесно за родния ни представител, който усили преднината си до 3:1, единствено че внезапно позволи внезапен спад в представянето си и Бариентос обърна нещата до 4:3 в своя изгода.

Последва обикновен сервис гейм в актива на Адриан, само че оттова насетне колумбиецът сподели доста по-голяма резистентност и справедливо се поздрави с чиста победа и място в същинската конкуренция.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР