Адриан Андреев е полуфиналист на юношеския Мастърс в КитайАдриан Андреев

...
Адриан Андреев е полуфиналист на юношеския Мастърс в КитайАдриан Андреев
Коментари Харесай

Адриан Андреев е полуфиналист на юношеския Мастърс в Китай

Адриан Андреев е полуфиналист на юношеския Мастърс в Китай
Адриан Андреев си обезпечи място в полуфиналите на юношеския Мастърс в китайския град Чънду. 17-годишният български тенисист победи представителя на домакините Тао Му в два сета 6-4, 6-3. Това е втора победа за Адриан в Чънду и с нея той си подсигурява място в предпоследния стадий.

В първия сет Адриан поведе с 5-4 и в десетия гейм подаваше. Китаецът отхвърли сериозна опозиция и на два пъти имаше късмет за връщане на пробива, само че Адриан устоя и на собствен ред не съумя да осъществя пет сетбола, само че получи шеста опция и я оползотвори, поставяйки завършек на сета след тъкмо час игра.

Вторият сет стартира отлично за българския гений, който потегли с пробив, след това с още един поведе с 5-2. В осмия гейм китаецът върна единия пробив, само че Андреев отговори с рибрейк и постави точка на разногласието с този тенисист.

Вчера Адриан стартира по ослепителен метод присъединяване си в шампионата на най-хубавите осем юноши в света. Андреев се наложи над Николас Мехия от Колумбия с 6-3, 6-3. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР