Адриан Андреев бе много щастлив, но и още по-изтощен след

...
Адриан Андреев бе много щастлив, но и още по-изтощен след
Коментари Харесай

Андреев: Невероятно - преди 10 дни бях в болница, а сега с титлата

Адриан Андреев бе доста благополучен, само че и още по-изтощен след триумфа си на влиятелния младежки шампионат Трофео Бонфилио в Милано. Българският гений едвам стоеше на краката си след финалния дуел, а запитан по какъв начин ще отпразнува, отговори, че ще го направи със спане. Той разкри, че преди 10 дни е бил в болница, което прави триумфът му още по-впечатляващ.

Андреев тиумфира в Милано, потегли по стъпките на Саша Зверев

"Не мислех по тази причина. Исках да извърша моя игрови проект. Бях доста отпаднал през днешния ден, само че се оправих. Дадох всичко от себе си, усещах се зашеметен, не можех да ударя топката доста добре, само че играх мъдро, борих се и следвах тактиката си против него ", съобщи Адриан. "Със сигурност не играхме най-хубавия си тенис и двамата, не бе най-хубавият мач, само че съм благополучен, че завоювах. "

Андреев бе запитан и по какъв начин му е повлияло присъединяване на DIEMA XTRA Sofia Open през февруари: "Със сигурност имаш доста повече убеденост, по-комфортно се чувстваш с публиката, беше прелестно прекарване да видя по какъв начин играят в про тура. "

"Да, сигурно той (Григор Димитров б.р.) е мой кумир. Не мога да допускам, че завоювах шампионата, тъй като преди 10 дни бях в болница с игли във вените ми. Затова е необикновено, че 10 дни по-късно съм тук, печелейки един от най-големите титли в ITF. Невероятно е по какъв начин може да се развие животът. "

Пълен запис на финалния мач:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР