Адресира нуждата от дигитално управление на сгради и съоръженияЦентърът на

...
Адресира нуждата от дигитално управление на сгради и съоръженияЦентърът на
Коментари Харесай

Nuvolo отвори център за технологии и иновации в София

Адресира потребността от цифрово ръководство на здания и уреди

Центърът на Nuvolo в София е част от проекта на компанията за световна агресия (източник: Nuvolo)

Софтуерната компания Nuvolo, една от 500-те най-бързо разрастващи се компании в Съединени американски щати през 2018 година, уголемява бизнеса си с разкриване на Център за технологии и нововъведения в София и европейска централа в Лондон.

Nuvolo е американска компания, основана в Парамус, Ню Джърси, и екип, ситуиран на три континента – Америка, Европа и Азия. Нейните софтуерни решения стъпват на облачната платформа ServiceNow, която става все по-търсена в плановете за цифрова промяна на бизнеса.

Европейската агресия на Nuvolo адресира възходящата потребност от софтуерни решения за цифрово ръководство на здания и уреди. Инвестициите в Европа отразяват устрема на компанията за световно наличие, показаха от Nuvolo.
още по тематиката
„ Ние сме уверени, че можем дa надхвърлим темповете на напредък в Съединени американски щати, защото модернизацията и цифровата промяна водят до основаване на доста нови бизнес връзки на този пазар. Планираме доста разширение за 2019 – 2020 година ”, съобщи Том Станфорд, основен изпълнителен шеф на Nuvolo.

Центърът в София се концентрира в няколко посоки: създаване и развиване на нови софтуерни артикули, софтуерни нововъведения, въвеждане на процеси и технологии за цифрово ръководство на здания и уреди.

„ Продължаваме интензивно да разширяваме екипите, като планираме бързи темпове на растеж, заради огромния брой клиенти и планове на европейския пазар. Едновременно с това сме мощно фокусирани върху построяването на просвета, в която силата на „ стартъп “ духа да се съчетае с високото равнището на познания и пълномощия, които чакат клиентите от „ ентърпрайз “ сегмента в Европа “, показа Ангелина Джаджева, HR управител в Nuvolo.

Центърът за технологии и нововъведения в София ще даде опция на експертите да вземат участие в най-новите разработки за автоматизация на бизнес процеси и клауд-базирани решения, подчертаха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР