Адреналин и магични моменти очакват зрителите на KINO NOVA в

...
Адреналин и магични моменти очакват зрителите на KINO NOVA в
Коментари Харесай

Екшън и фентъзи в седмата седмица на „Великият понеделник“

Адреналин и магични моменти чакат феновете на KINO NOVA в седмата седмица на емблематичната акция „ “. Надпреварата този път включва приключенския екшън „ 22-ра миля “ и музи от анимационния филм на Дисни „ Фантазия “ – „ Чиракът на магьосника “. Двете ленти ще се конкурират за любовта на киноманите, а любимецът ще бъде излъчен в понеделник от 21:00 ч. по KINO NOVA. Изборът може да бъде изработен на специфичния уебсайт:

Специалният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джеймс Силва ще се впусне в рискова борба с „ огромните на деня “, само че по пътя си ще се сблъска с доста трудности в първото предложение за седмицата във „ Великият понеделник “. С помощта на секретното поделение " Призраци ", правилният на себе си Джеймс стартира да прави всичко по силите си да изведе от Индонезия служител на реда, притежаващ доказателства за корупция във висшите политически кръгове. Мисията на сътрудника се оказва по-трудна от предстоящото – попречване на офанзива против Съединени американски щати. За да се измъкнат и стигнат до избавителния аероплан, Джеймс и неговите командоси разполагат с 90 минути, с цел да изминат дистанцията от 22 смъртоносно рискови благи.
 Великият понеделник NOVA
Вторият кандидат е приключенското фентъзи „ Чиракът на магьосника “, в което Никълъс Кейдж влиза в ролята на вълшебник, чиято задача е да брани Ню Йорк от своя зложелател – Максим Хорват. За да се оправи с офанзивите на Хорват обаче, покровителят на Голямата ябълка Балтазар Блейк е заставен да си наеме асистент. След срещата му със студента по физика Дейв Стетлър, магьосникът е уверен, че младото момче има качествата, които той търси, само че на пръв взор елементарното хлапе не е въодушевено от амбициозната концепция. Младежът избира естествения си живот и рискът му се коства неблагоразумен. Въпреки това Дейв взема решение да поеме по несигурния и провокационен път на спасението на мегаполиса.
 Великият понеделник NOVA
Любителите на седмото изкуство могат да гласоподават на уеб страницата, както и през. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще завоюват брандирана тениска, а в края на акцията двама от почитателите, дали своят вот всяка седмица, ще се снабдят и с огромната премия – проектор, с който могат да вземат киното на всички места със себе си.

" Великият понеделник " дава опция на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на почитателите, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете " Великият понеделник " в ефира на KINO NOVA и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР